Suunnistuksen SM-keskimatka ja -viesti tuo pestuiden aikaan kotimaisen suunnistuksen huippuja Rautalammille

, , , 23.8.2024 — 10:26

Vuoden 2024 SM-keskimatka ja -viesti kisataan 14.–15.9. Rautalammin jyrkkäpiirteisessä ja kallioisessa metsämaastossa Hankamäellä. Kilpailun järjestävät seurayhteistyönä Suonenjoen Vasama ja Suunta Jyväskylä ja kilpailu toimii samalla myös INOV-8-liigan H/D20-sarjojen finaalina. Jos talkootyö kiinnostaa, talkoolaiseksi voi ilmoittautua Suonenjoen Vasaman suunnistuksen nettisivuilta löytyvän lomakkeen kautta.

Katsojat ovat tervetulleita kisakeskukseen ja kilpailuja voi katsoa myös ISTV:n ja Ruudun välityksellä suorina lähetyksinä!

Katsojat ovat tervetulleita kilpailukeskukseen aistimaan SM-kisojen tunnelmaa ja kannustamaan maaliin tulijoita. Kilpailukeskuksessa on myös kisakahvio ja -ravintola. Kilpailukeskus sijaitsee pellolla osoitteessa Hankamäentie 769, Rautalampi, mutta ihan kisakeskukseen autolla ei pääse vaan pysäköinti järjestetään peltoparkkina, josta on matkaa kilpailukeskukseen 2-2,5 kilometriä. Pysäköintiin saavutaan etelän kautta, koska Hankamäentie on turvallisuussyistä suljettu liikenteeltä kilpailukeskuksen läheisyydessä. Tapahtuma on katsojille ilmainen, mutta peltoparkkiin on pieni maksu. Molemmat kilpailut ovat katsottavissa myös ISTV:n ja Ruudun välityksellä suorina lähetyksinä.

Olisiko sinulla tarjota majoitusta suunnistajille?

Suunnistajia on tulossa Rautalammille paljon, joten majoituskapasiteetti on tiukoilla jo samaan aikaan järjestettävien pestuumarkkinoiden vuoksi. Jos jollakulla on majoitusta tarjota suunnistajille, niin kannattaa laittaa ilmoitus facebookin tapahtuma-sivun kautta https://www.facebook.com/events/1572007290420127/ tai Facebookin Suunnistus-ryhmään https://www.facebook.com/groups/1020695057949438/ . Toki majoitusta kannattaa tarjota myös pestuumarkkinoiden kävijöille esim. airbnb:n tai Rautalammin pestuumarkkinat favcebookryhmän https://www.facebook.com/pestuumarkkinat kautta.

Lue lisää SM-kisaviikonlopusta https://suuntajyvaskyla.fi/kilpailut/sm2024. Sinne myös päivitetään tietoja ja uutisia kilpailun lähetessä.

« Uutishuone

Chatbot