KUULUTUS SUUNNITTELUTARVERATKAISUN VIREILLÄ OLOSTA AURINKOVOIMALAN RAKENTAMISEKSI PUKKIHARJUN ALUEELLA

Rautalammilla on tullut vireille 27.6.2024 hakemus, jolla Winda Energy Oy hakee suunnittelutarveratkaisua koskien n. 93 ha laajuisen aurinkovoimalaitoksen rakentamista Rautalammin Pukkiharjun alueella. Alue koostuu viidestä, toisistaan erillään olevista maa-alueista, jotka ovat nykyisellään maanviljelykäytössä tai entistä turvetuotantoaluetta.

Maankäyttö- ja rakennuslain 173 §:n mukaisesti naapureille ja muille, joiden asumiseen, työntekoon ja muihin oloihin hanke saattaa huomattavasti vaikuttaa, varataan mahdollisuus kirjallisen muistutuksen tekemiseen. Tiedoksisaannin katsotaan tapahtuneen seisemäntenä päivänä tämän kuulutuksen julkaisemisesta. Muistutuksen antamatta jättäminen ei estä asian ratkaisemista. Hankealueen rajanaapureita kuullaan kirjeitse tämän kuulutuksen oloaikana.

Hakemusasiakirjat ovat nähtävillä kunnan virastotalolla, osoitteessa Kuopiontie 11 ja kunnan verkkosivuilla rautalampi.fi kohdassa kuulutukset 18.9.-29.9.2024 välisen ajan. Muistutukset tulee lähettää kirjallisena nähtävillä oloaikana osoitteeseen Ympäristö- ja rakennusvalvonta, Kuopiontie 11, 77700 Rautalampi tai sähköpostitse laura.paloniemi@rautalampi.fi

Lisätiedot: rakennustarkastaja Laura Paloniemi, puh. 040 358 7787

Rautalampi 18.9.2024

Ympäristölautakunta

« Uutishuone

Chatbot